maandag 15 juli 2024

Jorge Lorenzo in Spaanse ‘The Masked Singer’

Pakt Jorge Lorenzo na de MotoGP nu een zangcarrière op? Hij doet er in ieder geval een gooi naar. Drievoudig MotoGP-wereldkampioen Jorge Lorenzo nam namelijk deel aan de Spaanse versie van The Masked Singer en haalde zelfs de finale.

Nadat Lorenzo zijn actieve MotoGP-carrière had beëindigd, bleef hij bij Yamaha als testrijder. Door Corona had hij niet zoveel te doen en ook van de geplande wildcard-optredens bij de wedstrijden kwam niets terecht. En zijn baan als Yamaha-testrijder werd overgenomen door Cal Crutchlow.

Het ontbrak Lorenzo dus niet aan tijd om zich op andere dingen te concentreren. Dus verbaasde hij menigeen met zijn deelname aan het Spaanse tv-programma Adivina quien canta, de Spaanse versie van The Masked Singer.

Jorge Lorenzo betrokken bij belastingontduiking?

In The Masked Singer worden beroemdheden onherkenbaar gemaakt en nemen ze deel aan een zangwedstrijd zonder dat de jury of de kijkers weten wie zich verschuilen achter de maskers. De juryleden moeten uitzoeken wie de zangers zijn en kijkers stemmen week na week een deelnemer weg. Die moet op dat moment zichzelf onthullen.

Lorenzo, vermomd als een kraai, wist meer dan vijf weken te overleven. Maar in de laatste show werd hij geëlimineerd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen