Jubileum Open Weekend Het Derde Wiel

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Zijspanclub Nederland Het Derde Wiel organiseert op 5, 6 en 7 september het jaarlijkse Open Weekend.

Wie wil kennismaken met zijspanrijden kan zijn/ haar tent opzetten op Allurepark ”De Lucht” in Renswoude. Ongeveer honderd zijspannen komen daar bijeen en kan je een praatje maken met clubleden, waarom zijspanrijden nou zo leuk vinden en wat er allemaal bij komt kijken. Wat zijn de mogelijkheden tot het ombouwen van je eigen motor, kan ik die daarna weer terugbouwen, waar kan ik dat laten doen en wat kost het mij ongeveer? Hoe stuurt dat nou eigenlijk en kan ik ergens proeflessen of rijlessen nemen?

Tijdens dit Jubileum Open Weekend worden voor kinderen ook activiteiten georganiseerd zodat iedereen zich prima kan vermaken. Zoals sport en spel, muziek. Kijk voor informatie over Het Derde Wiel op www.hetderdewiel.nl

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?