HANNAMAX MOTORSPORT maakt entree op straat!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Achter de tribune op de Cathedral of Speed, het TT-circuit in Assen, staat voor het eerst KTM dealer Hannamax Motorsport met een stand waarin ze bijna de complete catalogus van KTM hebben voor de verkoop van kleding en gadgets .

Voor Hannamax Motorsport is dit de mooiste gelegenheid om kenbaar te maken dat ze sinds kort in de ruime winkel in Hedel ook het KTM Straat dealerschap toe hebben gevoegd. Hannamax Motorsport is nu full-range dealer van het merk KTM.

Met de enorme hoeveelheid aan KTM kleding en gadgets is Hannamax Motorsport al sinds het ontstaan van de winkel een begrip op de Grand Prix Motocross in Valkenswaard en Lierop geweest. Het is dus een ontzettend leuke aanvulling om dit ook tijdens de TT van Assen door te zetten aldus Han en Natasja van den Oord, eigenaren van Hannamax Motorsport.

Sinds 2004 is Hannamax Motorsport een begrip in de offroad- en crosswereld. Met een uitgebreide staf met genoeg ervaring op alle vlakken van motorrijden was de beslissing om uit te breiden naar de straatmodellen van KTM snel gemaakt. Maikel van der Zanden bijvoorbeeld is al zeer geruime tijd de steun en toeverlaat achter de balie en op de werkplaats. Met zijn ruime ervaring als coureur in het supermoto segment en zijn levenslange werkervaring in de motorbrache heeft de fijne kneepjes onder de knie om ook straatmotoren van de juiste diagnoses en het juiste onderhoud te voorzien. Er kwamen immers al genoeg asfaltvreters in de werkplaats voor onderhoud door de mooie centrale ligging van Hannamax Motorsport in Hedel, vlak naast Den Bosch.

Han en Natasja verwelkomen de TT gangers graag bij de KTM stand! Zonnebrillen, paraplu’s, t-shirts en truien.. Is de weersvoorspelling toch anders dan gedacht? Dan is dat toch een mooie smoes om op het TT-circuit iets nieuws aan te schaffen!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?