woensdag 22 maart 2023

Jubileumpakket Hans van Wijk op Motorbeurs

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

14 t/m 17 februari is het zover, de MOTORbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Dit jaar staat in het teken van een jubileum, namelijk de 35e editie. Hans van Wijk Motoren is als een van de grondleggers hier dan ook voor de 35e keer groots aanwezig!

Wat kun je verwachten?
Méér dan 10.000 producten!
Méér dan 1000 m² motorplezier! (3 stands gecombineerd)
Nieuwste collectie van A-merken!
Superkoopjes tot wel 70% korting!
Cashback-actie: elke dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
Vertegenwoordigers aanwezig op onze stands van o.a. Shark, Held, Alpinestars, Dainese, AGV, ROOF, Sena, Putoline en meer!

EXCLUSIEF: Alpinestars Tech-Air Experience
Altijd al benieuwd geweest naar de werking van airbags in motorkleding? Experts van Alpinestars komen vanuit Italië EXCLUSIEF bij Hans van Wijk Motoren op de stand een airbag ervaring aanbieden. Ervaar hoe een airbag zich opblaast en hoe het je lichaam beschermd. Ervaar zelf hoe airbag-motorkleding de toekomst in veilige motorkleding is.

Entreekaarten
Zoals ieder jaar kun je bij Hans van Wijk Motoren terecht voor entreekaarten. Omdat dit jaar in het teken staat van 35 jaar Hans van Wijk Motoren op de MOTORbeurs , willen we dit vieren! Bij ieder kaartje geven wij een jubileumpakket gratis weg! Dit jubileumpakket bevat onder andere een primeur van Putoline.

Entreekaarten kosten slechts €14,- ,  hierbij krijg je een jubileumpakket ter waarde van €19,95! De kaarten zijn verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop!
Bestel hier jouw entreekaarten.

Tot ziens bij Hans van Wijk Motoren in hal 10 op de MOTORbeurs Utrecht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image