Jubileumpakket Hans van Wijk op Motorbeurs

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

14 t/m 17 februari is het zover, de MOTORbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Dit jaar staat in het teken van een jubileum, namelijk de 35e editie. Hans van Wijk Motoren is als een van de grondleggers hier dan ook voor de 35e keer groots aanwezig!

Wat kun je verwachten?
Méér dan 10.000 producten!
Méér dan 1000 m² motorplezier! (3 stands gecombineerd)
Nieuwste collectie van A-merken!
Superkoopjes tot wel 70% korting!
Cashback-actie: elke dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
Vertegenwoordigers aanwezig op onze stands van o.a. Shark, Held, Alpinestars, Dainese, AGV, ROOF, Sena, Putoline en meer!

EXCLUSIEF: Alpinestars Tech-Air Experience
Altijd al benieuwd geweest naar de werking van airbags in motorkleding? Experts van Alpinestars komen vanuit Italië EXCLUSIEF bij Hans van Wijk Motoren op de stand een airbag ervaring aanbieden. Ervaar hoe een airbag zich opblaast en hoe het je lichaam beschermd. Ervaar zelf hoe airbag-motorkleding de toekomst in veilige motorkleding is.

Entreekaarten
Zoals ieder jaar kun je bij Hans van Wijk Motoren terecht voor entreekaarten. Omdat dit jaar in het teken staat van 35 jaar Hans van Wijk Motoren op de MOTORbeurs , willen we dit vieren! Bij ieder kaartje geven wij een jubileumpakket gratis weg! Dit jubileumpakket bevat onder andere een primeur van Putoline.

Entreekaarten kosten slechts €14,- ,  hierbij krijg je een jubileumpakket ter waarde van €19,95! De kaarten zijn verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop!
Bestel hier jouw entreekaarten.

Tot ziens bij Hans van Wijk Motoren in hal 10 op de MOTORbeurs Utrecht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?