woensdag 27 september 2023

K-Speed Customs bouwt BMW G 310 R ‘Road Rumbler’

Het Japanse K-Speed houdt van drie dingen: kleine motoren, maatwerk en het aanpassen van kleine motoren. De shop laat elk ontwerp graag voor zichzelf spreken. Dit is de Road Rumbler, en het is een aangepaste BMW G 310 R.

Een standaard BMW G 310 R is een goed uitziende naked bike, maar de aanpassingen van K-Speed maken hem helemaal af. Het verschillende gebruik van de M-sport kleuren op de tank en de belly pan maken het geheel af en benadrukken de lijnen. De witte gepoedercoate wielen weerspiegelen ook de witte verf die elders te vinden is, evenals de veer van de monoshock achteraan.

Oberdan Bezzi fabriceert BMW F 702 R

Het aangepaste staartstuk en zadel zien er bijzonder uitnodigend uit, en dat verhoogde voorspatbord geeft de Road Rumbler een soort ready-for-anything houding.

De ronde, zwarte spiegels, de ronde LED-koplamp en de twee kleine LED-knipperlichten voegen zowel een relaxte coolheid als een duidelijk vleugje moderniteit toe aan het geheel. Het geheel is overzichtelijk, met alles precies waar het moet zijn en niets overbodigs aanwezig. Het is schoon, minimalistisch en ziet eruit als een koel bolletje ijs op een warme zomerdag.

Voor degenen die er niet mee bekend zijn, K-Speed levert aftermarket accessoires, bolt-on aanpassingskits, en maakt ook volledig aangepaste motoren. Het is op dit moment niet duidelijk of deze motor is gebouwd als een eenmalige custom, of dat K-Speed momenteel plannen heeft om alle onderdelen die hier zijn geïnstalleerd of specifieke onderdelen beschikbaar te maken voor aankoop. Als je van een BMW G 310 R een soort moderne café-racer-achtige motor wilt maken, maar er ook geen cliché van wilt maken, dan lijkt dit zeker een goede manier om dat te doen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image