Kaartverkoop Mega MotorTreffen 2020 gestart!

Een feest vóór en dóór motorrijders, dat is het Mega MotorTreffen in één korte maar krachtige zin samengevat. Niet voor niets is dit het grootste motorfestival van de Benelux waar je onder andere gratis kunt proefrijden op ruim 200 motoren van bijna 20 motormerken en shoppen bij de MotorkledingStore in de grootste motorkledingoutlet van Nederland. Ze bezorgen je aankopen zelfs gratis naar huis.

Het festivalterrein zal bol staan van activiteiten: van bizarre stuntshows tot offroad-rijden. Kom duizenden motoren bekijken vanuit het BIHR-reuzenrad en vergaap jezelf in de Classic & Retro Gallery. Daarnaast hebben we tal van werelden, zoals de Travel & Adventure Campsite, de EV-experience, Kawasaki Outdoor Showroom, Kids World en nog veel meer. Binnenkort wordt het volledige programma bekend maar nu kunnen we al vol trots melden dat de kaartverkoop via www.megamotortreffen.nl begonnen is.

‘Na een paar jaar Expo Haarlemmermeer is het tijd voor de volgende stap voor het Mega MotorTreffen en daarom gaan we verhuizen naar het Autotron Den Bosch. Op het Autotron hebben we namelijk de mogelijkheid om nog verder te groeien en daarmee mogen we ons met recht het grootste motorfestival van de Benelux noemen. De 2020-editie wordt er echt één om nooit te vergeten en één die je dus niet mag missen.’

Kaj Dijkhuizen, eventsmanager MotorNL

Mega MotorTreffen 2020
16 & 17 mei Autotron Den Bosch
Voorverkoop via www.megamotortreffen.nl: 7,50 euro
Entree aan de kassa: 12,50 euro

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?