Kawasaki blijft krachtig doorgroeien

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De verkoopcijfers van Kawasaki lijken wel gelijk op te gaan met de prestaties van de supercharged Ninja H2R. De bouwer van de snelste productiemotor ter wereld groeide vorig jaar in Nederland namelijk met maar liefst 65%. En die groei zet zich krachtig door, want in de afgelopen maand stootte Kawasaki door naar de koppositie op de Nederlandse markt met een marktaandeel van maar liefst 16,3%. 

Voor Kawasaki is het nieuwe motorseizoen dan ook meer dan voortreffelijk begonnen. Eigenlijk is dat niet zo verbazingwekkend, want bijvoorbeeld de nieuwe Z800 en Z1000 ‘’SuperNakeds’’ zijn veruit de best verkochte motoren in hun klasse. Kawasaki weet dan ook meesterlijk in te spelen op de markt. Sprekend voorbeeld daarvan zijn de succesvolle Versys 650 en 1000, terwijl de compleet nieuwe Vulcan S nu al zijn eigen kopersgroep heeft gevonden. En wie durft, heeft succes op de huidige motormarkt. Zo had Kawasaki het lef om met de Z300 de eerste 300cc SuperNaked uit te brengen. Een initiatief dat wordt beloond, want de eerste perstesten van dit nieuwe model zijn ongekend positief.

Kom nu proefrijden en ervaar zelf waarom Kawasaki het populairste motormerk van Nederland is!

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?