Furrygan Russel, terug in de tijd

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vroeger.., in de tijd dat je met 35 PK’s lichtsnelheden bereikte, vering nauwelijks zijn doel behaalde, de geur van motoren nog gewaardeerd werd en luchtvervuiling niet bestond.. Toen reden mensen allemaal met een te gekke Russel jas van Furygan.

Geschikt voor warmere en koudere dagen, waar zelfs sneeuwduinen je niet tegen konden houden toen je met caféracer niet enkel naar het café kon rijden. Voor de terugrit hielden D3O beschermers op de schouders en ellebogen je lekker soepel, hoewel….  

Het leder was speciaal behandeld met middeltjes van toen waardoor het zo zacht was dat de vrouwen er niet vanaf konden blijven. Al smeltend van verlangen hingen ze bij de motorrijders, waar sommige mannen hun broek maar aan de jas ritsen uit voorzorg… In het café bood het leder ook nog enige weerstand tegen de bierregens. Deze exacte replica is nu verkrijgbaar om oude tijden te herleven, weliswaar op eigen risico!

Furygan produceert al sinds 1969 lederen kledingstukken en na 45 jaar werd het tijd om een jas te creëren zoals ‘terug in de tijd’. Laat je niet verraden door het uiterlijk van de Russel jas, hij mag er dan Vintage uitzien, hij bevat alle hedendaagse technologieën. Verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL voor € 439,95.

Eigenschappen

• Russel is CE goedgekeurd.

• “Donato” leder, super zacht voor premium comfort.

• Furygan Skin Protect voering -goedgekeurd door Furygan’s R&D (Motion Lab) om het leer te versterken voor scheuren en slijtage.

• Nieuwe generatie D3O gehomologeerde protectie voor elleboog en schouders, die volledige protectie bieden zonder in te moeten leveren op comfort en bewegingsvrijheid.

• De rugprotectorzak is geschikt voor de “Full Back” Level 1 en level 2 D3O rugprotector, beschikbaar als optie.

• Delen die blootgesteld worden aan slijtage bij een val zijn verstevigd met driedubbele stiksels om scheuren te voorkomen.

• “Straight fit”, zacht leder voor een hoog comfort

• Thermisch gewatteerde uitritsbare voering met aluminium inzetstukken voor maxi¬male protectie tegen kou.

• Waterbestendig behandeld leder

• Connectie rits(korte) bevestigd op een elastische riem.

• Vier zakken (twee binnenzakken en twee buitenzakken)

• Verstelbare straps op de taille

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?