Kawasaki blijft ons plagen!

Daar bij Kawasaki weten ze wel hoe ze ons nieuwsgierig moeten maken! Eerst geven ze ons de ‘gewone’ Z900, waar we inmiddels behoorlijk verliefd op zijn. We hebben zelfs gehoord dat de Z900 het bij MOTO73 heeft geschopt tot de finale van de Motor van het Jaar-verkiezing! Toen kwam het gerucht dat Kawasaki met een RS (retro-sport) op de proppen kwam en nu hebben we óók nog eens onderstaande filmpjes. We moeten wel érg gericht op de pauze-knop drukken om er veel uit wijs te worden, maar we hebben er nu toch een beetje beeld bij!

Kijk en pauzeer maar mee! 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?