dinsdag 21 mei 2024

Kawasaki gaat in de aanval in het middensegment

In het belangrijke middenklasse segment, waarin veel nieuwe motorrijders hun eerste motoravontuur starten, heeft Kawasaki al jaren een sterke positie. De lage gemiddelde leeftijd van Kawasaki rijders is het bewijs dat het merk als geen ander modellen met moderne features en een hoge ’value for money’ weet te introduceren.

Voordelige Tourer pakketten voor Kawasaki Versys 1000 & Ninja 1000SX

Om Kawasaki’s sterke positie in dit segment voort te zetten werden recent de nieuwe Z500 SE, Ninja 500 SE en Eliminator 500 geïntroduceerd. Vanwege het toenemend aantal startende jonge motorrijders en de toenemende behoefte onder bestaande motorrijders naar lichte wendbare motoren heeft Kawasaki de prijzen voor haar 500 series herzien om ze nog bereikbaarder te maken.

  • Z500 SE                       €7.049,-
  • Ninja 500 SE                 €7.649,-
  • Eliminator 500               €7.499,-
  • Eliminator 500 SE         €7.899,-

Ook voor deze modellen geldt dat prijzen inclusief vier jaar fabrieksgarantie en vier jaar Kawasaki Road Assistance zijn.

Met deze drie nieuwe, in prijs verlaagde modellen gaat Kawasaki er vol voor om het middensegment nog verder te ‘vergroenen’ en veel (nieuwe) rijders te verwelkomen in de Kawasaki familie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen