Kawasaki met zes 2020-modellen op MOTORbeurs

Eerder werd al bekend dat Kawasaki terugkeert op MOTORbeurs Utrecht en nu is duidelijk met welke modellen. Liefst zes nieuwe modellen zullen er staan op de stand van ruim 400 vierkante meter. Welke? De Kawasaki ZH2, Z900, Z650, Ninja 1000SX, Ninja 650 en natuurlijk de nieuwe W800.

Naast deze zes nieuwe modellen worden uiteraard ook de 2020-kleuren van de overige Kawasaki-modellen getoond.

Is dat alles? Nee, zeker niet! Op het testcircuit van de Motorbeurs Utrecht heeft Kawasaki maar liefst twaalf nieuwe motoren klaar staan, waaronder de Z900, Z650, Z400, Ninja 1000 SX, Versys 1000 SE, Ninja 650, Z900RS en W800. Ook voor de A2 rijder is er genoeg keuze met vier modellen waar je op kunt proefrijden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?