13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki News Show: Promotor – en MOTO73 en Classic & Retro – zijn present

Welkom in Soesterberg! Op 1 en 2 december zijn wij – Promotor, MOTO73 en Classic & Retro – present op de Kawasaki News Show. Met de clubtent.

Kawasaki bouwt een feestje in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Da’s een machtig museum vol tanks, straaljagers en kanonnen. Op 1 en 2 december is het museum nu eens niet ‘olive drab’-groen, maar Kawasaki-groen. Want tussen al dat zware geschut staan alle Kawasaki’s van 2019. En de redacties van Promotor, MOTO73 en Classic & Retro dus ook.

Daarom nodigen we je van harte uit langs te komen in onze clubtent. Voor een praatje, een vraag, een grap of voor tijdelijk onderdak van je helm. Doen, want zelfs als je niet warm loopt voor Kawasaki, is het museum alleen al een reden om naar Soesterberg te gaan. De toegang is op 1 en 2 december immers gratis… Wel van tevoren even aanmelden op www.kawasaki.nl.  Dan kun je op vertoon van je motorrijbewijs voor niks naar binnen.

En wedden dat je na afloop toch denkt: die Kawasaki’s van 2019 zijn toch best wel vette machines….

Vorig jaar was Promotor ook aanwezig tijdens de Kawasaki News Show. Bekijk hier de video.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen