maandag 25 september 2023

Kawasaki onthult nieuwe kleuren voor de 2024 Ninja 650

De Kawasaki Ninja 650 heeft een enorme populariteit verworven dankzij een geraffineerde combinatie van sportief rijplezier en alledaags rijgemak. Daarbij is de altijd scherp geprijsde Ninja 650 voorzien van de meest moderne features, zoals een TFT-dashboard met connectiviteit, LED-verlichting en Kawasaki Traction Control.

Het ‘’Fun-Style-Easy’’ motto en de scherpe, sportieve vormgeving van de Ninja 650 vallen bij een zeer breed scala aan rijders in de smaak. Een belangrijke factor daarin speelt de reactieve, 649cc paralleltwin, die een aansprekend vermogen van 68 pk aan een in alle omstandigheden controleerbare gasreactie en een superlaag verbruik paart. Dat wordt gecompleteerd door een slank Trellis-frame en een lichte, aluminium swingarm, die deze Ninja 650 een ongekende wendbaarheid en sportieve prestaties verlenen. Een uitgekiende zitpositie en een uitstekende windbescherming maken dat je met deze Ninja altijd comfortabel op weg bent, of je nu naar je werk rijdt of dat je een flinke tourrit maakt.

2024 Kawasaki Z900 al vanaf eind september beschikbaar

De Ninja 650 is voorzien van allerlei moderne features, zoals ABS, volledige LED-verlichting en Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC)*. Dit 3-voudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Desgewenst is het systeem ook volledig uit te schakelen. De ingestelde modus is terug te vinden op het moderne TFT-kleurendisplay, dat nog veel meer te bieden heeft, zoals o.a. een schakelindicator, een brandstofmeter, een ECO-indicator en smartphone-connectiviteit. Via de Kawasaki Rideology app kun je daardoor een brede range aan informatie uitlezen, waaronder een route logboek en onderhoudsinformatie.

Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.

Voor 2024 zijn de volgende kleurstellingen beschikbaar:

  • Ebony met Candy Lime Green accenten (Nieuw)
  • Lime Green KRT-edition
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray

Vanaf oktober is het 2024 model al beschikbaar bij de Kawasaki dealers. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Voor rijders met een A2-rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

*De 35kW (A2) versie is uitgerust met één KTRC-modus en kan eveneens worden uitgeschakeld.

2024 Kawasaki Ninja 650
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image