13 C
Nederland
woensdag 17 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki Rent: helm op, motorpak aan en rijden!

Het ultieme gevoel van vrijheid, vrijwel elke motorrijder zal dat volmondig beamen. Motorrijden zit weer in de lift en steeds meer mannen en vrouwen stappen op de motor.

Nederland telt intussen bijna 1,5 miljoen motorrijders, maar zij bezitten ‘slechts’ 680.000 motoren. Lang niet iedere liefhebber koopt dus een motor, maar kiest regelmatig voor extra afwisseling en spanning door een motor te huren.

Motorrijders huren een motor om verschillende redenen. De één huurt een sporttour motor om voor een langere periode op motorvakantie te gaan en de ander huurt een vette naked om een dagje met vrienden lekker te gaan rijden.

Jongere motorrijders

Bij motorverhuurplatform MotoShare vallen overigens interessante trends op: Zo is ruim 60 procent van de huurders jonger dan 40 jaar. En dat terwijl de gemiddelde leeftijd van motorrijders in Nederland 54 jaar is. Daarnaast is 26 procent van de huurders vrouw. En dat percentage groeit.

Full experience

Overweeg je een motor aan te schaffen en wil je eerst wat modellen uitproberen? Dan is soms een korte testrit niet voldoende om een motor goed te leren kennen. Daarom heeft Kawasaki het ‘Try & Buy’-programma opgezet in nauwe samenwerking met MotoShare. Via het platform Kawasaki-Rent.nl kun je gloednieuwe Kawasaki-modellen huren. Bij aanschaf van een Kawasaki wordt de huurprijs van een dag in mindering gebracht op het aankoopbedrag*. Zie het als een verlengde proefrit, je kunt nu de motor echt ervaren en leren kennen. De ‘full experience’!

De 7 voordelen van Kawasaki Rent

 1. Je rijdt altijd op het nieuwste model
 2. De motor is in perfecte staat dus geen onaangename verrassingen tijdens de rit
 3. Snel, eenvoudig en veilig via www.kawasaki-rent.nl
 4. Mogelijkheid tot het bijboeken van accessoires zoals navigatie, koffer(s), etc.   (In overleg met de dealer)
 5. Mogelijkheid tot het bijboeken van een passende rij-outfit.  (In overleg met de dealer)
 6. Professionele uitleg over de werking en de features van de motor
 7. Bij aanschaf van een nieuwe Kawasaki wordt 1 dag huurprijs verrekend*

Je huurt al een motor voor gemiddeld 70 euro per dag en wie zich inschrijft met de code KAWA2021 krijgt nu 10 euro korting.

* mits de nieuwe motor binnen 2 weken na verhuur bij verhurende dealer aangeschaft wordt

Winactie

Wil jij ook een maand gratis op een Kawasaki rijden?

 • 1 MAAND GRATIS EEN KAWASAKI-MODELLEN UITPROBEREN?
 • Inclusief € 500 BENZINE…
 • EEN REV ‘IT KLEDINGSET…
 • EN EEN BELL HELM!

Check de voorwaarden en registreer je op MotoShare als huurder of verhuurder. Onder de registraties die voor 30 juni 2021 zijn afgerond wordt deze prijs verloot!

Check: https://actie.motoshare.nl/kawasaki/beleef/ 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen