Kawasaki Versys 1000, dé Reis-Enduro voor lange afstanden!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De rigoureus vernieuwde Kawasaki Versys 1000 is een Dual Purpose motor met de rijeigenschappen en het comfort van een sportieve tourmotor. De nieuwe Versys 1000 krijgt in Nederland een zeer scherpe introductieprijs van € 13.399,-.

De nieuwe Versys 1000 is een bijzonder snelle en krachtige motor met 1.043cc, 120pk en maar liefst 102Nm koppel. De Versys 1000 is hiermee één van de snelste en krachtigste Dual Purpose motoren in de markt en zet nieuwe maatstaven in zijn segment. De Versys 1000 is hi-tech en komt standaard onder andere met volledig instelbare vering, regelbare Traction Control, Power Modes en middenbok. De rijk uitgeruste motor heeft een bijzonder goede en ontspannen zitpositie en het in de hoogte verstelbare windscherm zorgt voor veel bescherming. 

Ook de sportieve rijder kan zich volledig uitleven op de Versys 1000. Het uitgebalanceerde rijwielgedeelte in combinatie met een perfecte handling zorgt voor superieure controle en feedback. De Versys 1000 levert (super)sportief rijplezier onder de meest uiteenlopende weg- en rijomstandigheden. 

Om de uitzonderlijk goede lange afstand eigenschappen van de nieuwe Versys 1000 te benadrukken, wordt de motor in Nederland standaard geleverd als Tourer uitvoering en dit zonder meerprijs. De Versys 1000 komt dus standaard met;

-Mooie, speciaal voor de Versys ontworpen ‘mono-key’ geïntegreerde zijkoffers (dus 1 sleutel voor de motor én de koffers)
-Luxe binnentassen in de zijkoffers
-Handkappen en tankpad

Hiermee is de nieuwe Kawasaki Versys 1000 de rijkst uitgeruste motor in zijn klasse!

Er is naast de rijke standaarduitrusting één extra accessoire pakket met voordeel te bestellen, het zogeheten NL Edition pakket, voor € 399,- met:

-Versnellingsindicator
-Kawasaki LED mistlampen

Daarnaast zijn vanaf de start alle denkbare accessoires voor de motor leverbaar zoals een topkoffer, verwarmde handvatten, frame protectors etc.

Kawasaki Versys 1000, de nieuwe maatstaf in zijn klasse! Vanaf januari in de showroom van de Kawasaki dealer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?