vrijdag 19 april 2024

Kawasaki Z650 geeft gas

Kawasaki scherpt de Z650 voor 2020 aan. In januari staat hij ongeknepen en ook in de A2-uitvoering in de showroom.

Nieuw TFT-scherm
De naked staat er onder meer te pronken met zijn nieuwe 10,9 cm TFT-kleurenscherm. Het display geeft niet alleen de gebruikelijke dashboardzaken weer, maar dankzij Bluetooth Smartphone-connectiviteit ook functies als GPS-route en geplande onderhoudsinformatie. Voor en achter beschikt de Z650 over LED-verlichting.

Dikker middengebied
Het zuinige motorblok heeft volgens Kawasaki meer koppel in het middengebied gekregen. Dat gaat wel ten koste van het maximale koppel. Dat bedraagt bij het 2020-model 64,0 Nm @ 6700 tpm en het was 65,7 Nm @ 6500 tpm. Het maximale vermogen is wel gelijk gebleven.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen