Kawasaki Z650 geeft gas

Kawasaki scherpt de Z650 voor 2020 aan. In januari staat hij ongeknepen en ook in de A2-uitvoering in de showroom.

Nieuw TFT-scherm
De naked staat er onder meer te pronken met zijn nieuwe 10,9 cm TFT-kleurenscherm. Het display geeft niet alleen de gebruikelijke dashboardzaken weer, maar dankzij Bluetooth Smartphone-connectiviteit ook functies als GPS-route en geplande onderhoudsinformatie. Voor en achter beschikt de Z650 over LED-verlichting.

Dikker middengebied
Het zuinige motorblok heeft volgens Kawasaki meer koppel in het middengebied gekregen. Dat gaat wel ten koste van het maximale koppel. Dat bedraagt bij het 2020-model 64,0 Nm @ 6700 tpm en het was 65,7 Nm @ 6500 tpm. Het maximale vermogen is wel gelijk gebleven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?