dinsdag 18 juni 2024

Kawasaki Z650RS tijdelijk voor €8.449

Kawasaki – marktleider motorfietsen in Nederland – viert het succes van de populaire 650cc modellen Z650, Ninja 650, Versys 650, Vulcan S en de Z650RS. Om dit succes voort te zetten, heeft Kawasaki besloten de prijs van de Z650RS te verlagen met €700.

De directe beschikbaarheid van deze toegankelijke modern classic komt op het perfecte moment nu het mooie weer is aangebroken.

Sinds de introductie scoort de Z650RS hoog met zijn prachtige retro design en volwassen rijeigenschappen. De koppelrijke paralleltwin motor past perfect bij het karakter van deze RS en is bovendien uitzonderlijk zuinig. De nieuwe prijs van de Z650RS is nu € 8.449,-. Er is ook een A2-geschikte versie leverbaar.

Elke nieuwe Kawasaki wordt standaard geleverd met vier jaar fabrieksgarantie én Kawasaki Road Assistance. Zo weet je zeker dat je de komende jaren optimaal kunt genieten van je motor.

Ga voor meer informatie of voor een dealer in de buurt naar www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen