Kawasaki Z900 loopt lekker door

Het jaar is vier maanden onderweg, en wat een jaar. Alles staat op z’n kop, vaste waarden verdwijnen. Maar een waarde staat nog fier overeind. Na vier maanden motorverkopen bin Nederland gaat de nieuwe Kawasaki Z900 ruim op kop in de klasse der nakeds. De nummer twee volgt op gepaste afstand.

Succesvol

Het succes van de Z900 zit hem in het complete totaalpakket – met tft-display, Traction Control, Power Modes, ABS en vier geïntegreerde rijmodi – voor een zeer concurrerende prijs.

Kawasaki Z900 2020 Test

De Z900 is beschikbaar in vier kleuren en leverbaar met het populaire ‘Performance pakket’.

Ga naar Kawasaki.nl of de Kawasaki-dealer bij je in de beurt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?