maandag 30 januari 2023

Kawasaki Z900 Performace: pakket voor nog meer pret

De Kawasaki Z900 doet al weer een tijdje mee. In die tijd zijn heel wat motorrijders gevallen voor deze heerlijk rijdende naked. In de tussentijd heeft de concurrentie natuurlijk niet stil gezeten. Die hebben hun modellen uitgerust met tal van elektronische hulpmiddelen. Juist die moet de Z900 ontberen. Om de aandacht op deze motor vast te houden, brengt Kawasaki de z900 met een performancepakket.

Wie nu een Kawasaki Z900 aanschaft, kan daarbij tegen een heel scherpe prijs van €499,- een ‘prestatiepakket’ aanschaffen. Dat bestaat uit een Akrapovic uitlaat Titanium of Carbon naar keuze, carbon hitteschild, buddyseat-cover in kleur, smoke windscherm en de Z-Tankpad. Met het pakket verfraai je niet alleen de Z900, maar je maakt ‘m ook sterker. Het vermogen stijgt namelijk met 3,5 pk.

De 2019 Kawasaki Z900 staat nu in de showroom vanaf € 9.999,- en is tevens zonder meerprijs beschikbaar in 70kW uitvoering.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen