Prijs Yamaha Ténéré 700 bekend

Yamaha verwacht veel van de Ténéré 700, maar moet nog even wachten. En wij ook. De ranke adventure staat op de rol voor september. Dan staat de motor –  met het 73 pk sterk 689 cc CP2-tweecilinder-blok van onder meer de MT-07 – bij de dealer. De prijs is inmiddels wel bekend: €11,199,-.

De prijs €11.199,- voor de Yamaha Ténéré 700 geldt uitsluitend voor online bestellingen. De aanbieding duurt tot 31 juli 2019. Dan gaat de reserveringssite offline. Op woensdag 27 maart vanaf 14.00 uur kun je je bestelling plaatsen. Behoor je tot de vroege bestellers, krijg je je Yamaha Ténéré 700 in juli 2019 geleverd.

Na 31 juli, wanneer de reserveringssite offline is, stijgt de prijs van de Yamaha Ténéré 700 naar een nog steeds scherpe €11.599,-. Deze bestellingen worden in september 2019 geleverd. Leverbare kleurenvan de Yamaha Ténéré 700: blauw/zwart, zwart en wit/rood.

Kijk voor meer info op: www.yamaha-motor.nl 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?