Kerstvieringen voor motorrijders

Het duurt nog een tijdje eer het zover is, maar je kunt nu alvast de kerstvieringen van de Christian Motorcyclists Association in je agenda noteren. Op zondag 23 december om 15.00 uur in de oude militaire kapel aan de 1e Mientlaan in Katwijk en op maandag 24 december om 20.00 uur in het CMA-clubhuis, gelegen aan de parkeerplaats van sportpark de Boshoek, Hessenweg 74 in Hardenberg.

Meer informatie is te vinden op www.cma-org.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.