Samenwerkingsverband ONK wegrace

Op initiatief van de Verenigde ONK Race Teams (VORT) zijn de eerste stappen genomen om te komen tot een samenwerking tussen de ONK teams, de wegraceorganisatoren en de KNMV wegracecommissie. Volgens de initiatiefnemers van VORT ( www.vort-online.nl) is het nu noodzakelijk de handen ineen te slaan en gezamenlijk de schouders te zetten onder het stimuleren en promoten van het hoogste wegraceniveau in Nederland. Iets dat wij zeker kunnen beamen.

Het eerste doel is het onderling bespreekbaar maken van knelpunten en dat zijn er waarschijnlijk best veel. Daarnaast wil de VORT activiteiten starten om het ONK aantrekkelijker te maken voor motorsportfans en zullen er acties worden georganiseerd om de onderlinge samenwerking tussen de teams, organisatoren en de KNMV-officials te verbeteren en onduidelijkheden weg te nemen.

Om aan deze doelstellingen te werken is er een Task Force ONK wegrace opgericht waarin de volgende personen deelnemen: Jan Rolfes en Oscar Walraven namens VORT, Jan Withag en Frank van der Linden namens de KNMV wegracecommissie en Hennie Lentink en Torleif Hartelman namens de organisatoren.

Foto: Ad van de Graaf
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.