vrijdag 29 maart 2024

Kettingspray voor onderweg

Bagage op de motor is meestal een kwestie van veel thuislaten. Dus is er ook geen plaats voor een grote bus kettingspray voor onderweg. Maar smeren is wel belangrijk. Vooral als het een beetje slecht weer is. Bij S100 heeft men daar iets op gevonden. Dat begint met de aanschaf van een bus kettingspray met een inhoud van 400 ml voor de prijs van 15,50 euro. Koop daarbij een flacon van 75 ml voor 4,95 euro.
Voor die kleine is altijd nog wel een plekje te vinden ergens tussen de overige bagage. 75 ml is voldoende om een lang weekend of de vakantie mee door te komen. Want S100 heeft een zeer lange levensduur. Dit smeermiddel slingert er bijna niet af en dringt goed tussen de schakels van de ketting. Je hoeft daarom minder vaak je ketting te smeren. Is het kleintje leeg, dan kun je hem navullen door de grote bus er zonder dop bovenop te zetten. Heel simpel in gebruik dus. Bij MOTO73 en MOTOR Magazine hebben we goede ervaringen met dit product.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Volgend artikel

Gerelateerde artikelen