vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda Special Editions

Voor de motorreizigers onder ons is het een crime om je bagage mee te kunnen nemen. Daarnaast wil je tijdens een lange rit iets meer comfort op de motor, zoals handvatverwarming of navigatie. Bij Honda zijn negen Special Editions verkrijgbaar met allerlei standaard accessoires om de reis comfortabeler te maken.

Honda CBF600 Xplore Mode
De CBF600 wordt geleverd met navigatiekit, zijkofferset, tankpad en tankdopcover plus onderhoudskit Pro Honda Selection Pack. De CBF600 Xplore Mode is te koop vanaf 8.899 euro.

Honda ST1300 Pan European Executive
De Executive-uitvoering is voorzien van bijna het complete accessoiregamma, bestaande uit navigatiekit, handvatverwarming, tankpad, kniepadset, topbox met spoiler en een set aerodynamische spiegels. Bovendien is het onderhoudsset Pro Honda Selection Pack onderdeel van de accessoires. Het pakket kost nu geen 2.435 euro maar slechts 500 euro. De ST1300 Pan European Executive staat voor 20.490 euro bij de Honda-dealer.

Honda SW-T400 Business Edition en Honda SW-T600 Business Edition
Deze scooters zijn uitgerust met handvatverwarming, topbox, scooterdeken en een onderhoudskit. De SW-T400 Business Edition kost 8.599 euro. Voor 10.199 euro is de SW-T600 Business Edition voor jou.

Honda VFR1200F Sports Comfort Edition
De VFR1200F is voorzien van handvatverwarming, middenbok en zijkofferset. De onderhoudskit Pro Honda Selection Pack wordt meegeleverd met het accessoirepakket. De Sports Comfor Edition is leverbaar vanaf 19.190 euro.

Honda VFR1200F Sports Touring Edition
Het pakket van de Sports Touring Edition bevat behalve het Sports Comfort Edition-pakket ook een Hugger, topbox met een inhoud van 31 liter, tanktas en een tourschermverhoger. De VFR1200F Sports Touring Edition wordt geleverd vanaf 19.839 euro.

Honda XL700V Transalp La Bonette
Het accessoirepakket bevat handvatverwarming, hoog windscherm, middenstandaard, topbox, rugsteun, twee zijkoffers met zijpanelen en een tankpad. Uiteraard krijg je hier ook de onderhoudskit bij. De Honda XL700V Transalp La Bonette staat voor 10.199 euro op de prijslijst.

Honda XL1000V Varadero L’Iseran
De Varadero L’lseran is uitgerust met aluminium-look topbox met rugsteun, zijkoffers met kofferbeschermers, handvatverwarming, middenbok en de onderhoudskit Pro Honda Selection Pack. De XL1000V Varadero L’Iseran staat voor 14.390 euro bij de dealer.

Honda CB1000R Scorpion
Deze Special Edition is voorzien van een titanium Akrapovic slip-on uitlaatdemper met een koolstofvezel hitteschild, seatcover, tankdopcover, undertray en wielstickerset. Het onderhoudskit krijg je er bij. De CB1000R Scorpion staat voor de  vanafprijs van 13.149 euro bij de dealer.

De Special Edition-uitvoeringen zijn verkrijgbaar via de officiële Honda-dealer. Meer informatie vind je op www.honda.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelKettingspray voor onderweg
Volgend artikelLustrum toerclub

Gerelateerde artikelen