Kies de mooiste bocht van Nederland

In de laatste Promotor van 2019 staat een verkiezing van de Mooiste Bocht van Nederland. Uit zo’n 100 genomineerde bochten – ingezonden door motorrijders – selecteerde de redactie van MotorNL 14 bochten die in aanmerking komen voor de Mooiste Bocht van Nederland. De winnaar bepaal jij.

Stem op www.motor.nl/NeerlandsBocht

Bochtencatalogus

Begin dit jaar zijn we gestart met de Bochtencatalogus van Nederland. De catalogus is nog verre van compleet. We weten haast zeker dat jouw bocht er nog niet tussen staat. Je kunt jouw bocht inzenden voor de Bochtencatalogus

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.