Klein nieuws van Suzuki

Klein nieuws van Suzuki, en dan vooral klein in de zin van hoe compact het model is dat het betreft., namelijk de Address 110. 113cc aan handig en zuinig stadsvervoer.

Met een gemiddeld verbruik van 1 op 50 en een actieradius van 250 kilometer claimt  Suzuki met de Address 110 nogal wat. Om behalve die claim ook echt lekker fris het nieuwe seizoen in te gaan gooit Suzuki er nog wat extraatjes tegenaan

Zo krijgt de Address 110 een sportieve 13-delige stickerset en een modieuze wielstriping, maar ze voegen ook nog even wat nieuwtjes toe aan de accessoirecatalogus. En dan hebben we het over een windscherm, een set handkappen, in vijf standen verstelbare handvatverwarming en een thermohoes.

Om je vervolgens ook nog even wat meer bagageruimte te bieden, kun je ook nog een topkoffer met rugsteun voor de passagier laten monteren. 

Dat noemen we dan klein nieuws.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?