KNMV Motordag krijgt vervolg in 2015

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) kijkt tevreden terug op de eerste KNMV Motordag. Ruim tweeduizend bezoekers, waarvan velen via toertochten waren afgereisd, passeerden de poorten van het ANWB Testcentrum in Lelystad. Motorrijders konden diverse workshops volgen, demonstraties bijwonen van onder meer stuntrijder Jeremy Vonk en motorkeurmeester Erik van Lent aan het werk zien.

Positieve impuls
De KNMV viert met de Motordag haar 110-jarig jubileum. In een tijd dat het ene na het andere motorevenement op last van een burgemeester verboden wordt, verheugt het KNMV-directeur Patrice Assendelft dat de KNMV “Een motorevenement heeft kunnen neerzetten waar een positieve impuls van uitgaat.” Door de positieve reacties op het evenement organiseert de KNMV ook in 2015 een Motordag.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.