dinsdag 21 mei 2024

KNMV organiseert ‘Dag van de Motorrijder 2024’ met activiteiten en ritten

Op 7 april organiseert de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) voor de derde keer de Dag van de Motorrijder. Dit evenement markeert het begin van het motorseizoen van 2024 en wordt ondersteund door verschillende motorclubs en rijscholen die bij de KNMV zijn aangesloten. In heel Nederland zijn twintig pitstopplekken opgezet, waar deelnemers tussen 10.00 uur en 15.00 uur terecht kunnen voor een kop koffie en een keuze hebben uit dertig verschillende activiteiten.

Doe mee aan ‘Te luid geluid is uit’

Toerroutes

Het hoofddoel van de Dag van de Motorrijder is om motorrijders aan te moedigen om hun motor uit de winterstalling te halen. De KNMV biedt de mogelijkheid om zelf een route uit te stippelen of gebruik te maken van een van de prachtige routes die zij aanbieden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen