zondag 19 mei 2024

Doe mee aan ‘Te luid geluid is uit’

Nederlanders ervaren overlast door motorrijders die te veel geluid maken. Steeds meer motorrijders zijn zich daarvan bewust. Wij zijn ons daarvan bewust. En we gaan er wat aan doen. Te luid geluid is uit!

We weten dat we met bijna 18 miljoen mensen op een heel klein stukje wereld leven. Er vliegen  vliegtuigen overheen, er rijden treinen en auto’s, er wordt gemaaid en geklust, er wordt van de zon genoten en gerust. En er wordt motorgereden. Dat moet allemaal kunnen. Voorwaarde is wel dat iedereen zoveel mogelijk rekening met z’n omgeving houdt.

Te luid geluid is ook in 2023 nog steeds uit

Wij vragen motorrijders, die onze media lezen en die daarom onze achterban vormen, om bij hun ritten rekening met de omgeving te houden en om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.

Motor.NL onderschrijft het belang van handhaving op motorrijders die verantwoordelijk zijn voor de overlast, zowel door rijgedrag als door het ontbreken van dB-killers of het rijden met niet-straatlegale uitlaten.

Ook spreken we ons uit voor een overheidscampagne die motorrijders op positieve wijze onder de aandacht brengt. Micromobiliteit is het toverwoord voor de toekomst. Motorrijders spelen daar een belangrijke rol in. We verdienen ook in dat opzicht ruim baan. Steeds meer motorrijders schroeven hun dB-killers weer in hun uitlaten. Een groeiend aantal motorrijders vervangt te luide uitlaten weer door het standaardmodel. Toerclubs en individuele rijders besluiten dijkwegen te mijden. Steeds meer motorrijders rijden bewust.

Doe mee. Alleen dan kunnen we met z’n allen overal blijven rijden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Helemaal mee ens denk er maar eens overna dat je rustig in je tuintje zit en er komen om de kwartier een paar snerpende motors voorbij of van die blaffende choppers

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen