KNMV VERNIEUWT TRAININGEN

Luisteren naar je klanten kan soms nog wel eens wat opleveren en bij de KNMV leverde dat een compleet nieuw cursusprogramma op.

KNMV’s Voortgezette Rijopleidingen (VRO’s) zijn nu opgesplitst in diverse onderdelen en je hoeft ook niet meer zoals eerst een andere training gevolgd te hebben om in te stromen in een training voor experts. De tarieven zijn standaard verlaagd naar de KNMV-ledenprijs

Meest significant is de VRO Op Maat, waarbij je zelf kunt aangeven op welke punten je training wilt krijgen. Wil jij je focussen op remmen, rijden bij gladheid, het nemen van bochten of iets anders, dan wordt je hier op je wenken bediend. We hebben het even nagevraagd, maar het maken van een gecontroleerde wheelie zit er trouwens niet bij in.

Onderstaand alle trainingen op een rijtje:

VRO Op Maat (behendigheidstraining)
VRO Expert (fun- en verkeersveiligheidstraining)
VRO Bochten (fun- en bochtentraining)
VRO Risico (verkeerstraining met videocamera)
VRO Allroad (training op onverharde wegen met een allroad motor)
VRO Groepen & Bochten (training voor het rijden in groepen)

Informatie: KNMV Opleidingen

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.