BMW’s high voltage keuken

Vorig jaar bekeken we ‘m nog als conceptmodel op de MOTORbeurs Utrecht, nu is de BMW C evolution al in productie. Hoe een gewone motorfiets in elkaar gezet wordt, hebben we ondertussen al wel vaker gezien, maar zo’n e-scooter is een ander verhaal.

BMW plaatste de eerste beelden van de productie online en natuurlijk laten we je daar graag van meegenieten.

[justified_image_grid ids=19309,19310,19311,19312,19313,19314,19315,19316]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.