KNMV Wegrace Opstapdagen

De KNMV Wegrace Opstapdagen geven je de mogelijkheid om diverse takken uit de wegracesport uit te proberen. Op woensdag 19 en woensdag 26 oktober ben je van harte welkom op TT Circuit Assen om diverse motoren uit te proberen van o.a. de Talent Cup 600, de Honda GP3 Moriwaki Cup of de Zijspannen. Let op: voor de Talent Cup 600 en de Moriwaki Cup is schakelervaring vereist!

Meer informatie vind je op www.knmv.nl. Op deze site kun je je ook direct inschrijven. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.