Dakar Preproloog

Op dit moment zijn de Dakarteams nog druk bezig zich voor te bereiden op de ‘s werelds zwaarste rally. Er wordt volop getraind en de voertuigen worden uitgebreid getest. Tot op het laatste moment wordt het materiaal, waar mogelijk, nog verbeterd en opnieuw uitgeprobeerd. Iedereen wil tijdens de rally uiteindelijk goed beslagen ten ijs komen.

Maar voordat de hele karavaan in december richting Zuid-Amerika vertrekt, wordt op 6 november de Dakar Pre-Proloog georganiseerd. Een unieke mogelijkheid om de teams te ontmoeten, het racemateriaal van dichtbij te bekijken en te genieten van de diverse demonstraties. Je krijgt het echte ‘Dakar-gevoel’ tijdens dit evenement.

Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen. Je kunt kaarten bestellen op www.preproloog.nl of via 0900 – 9000 500. Tijdens de Preproloog kun je aan de kassa ook entreebewijzen kopen.

Foto: Dakarsport.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.