vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dakar Preproloog

Op dit moment zijn de Dakarteams nog druk bezig zich voor te bereiden op de ’s werelds zwaarste rally. Er wordt volop getraind en de voertuigen worden uitgebreid getest. Tot op het laatste moment wordt het materiaal, waar mogelijk, nog verbeterd en opnieuw uitgeprobeerd. Iedereen wil tijdens de rally uiteindelijk goed beslagen ten ijs komen.

Maar voordat de hele karavaan in december richting Zuid-Amerika vertrekt, wordt op 6 november de Dakar Pre-Proloog georganiseerd. Een unieke mogelijkheid om de teams te ontmoeten, het racemateriaal van dichtbij te bekijken en te genieten van de diverse demonstraties. Je krijgt het echte ‘Dakar-gevoel’ tijdens dit evenement.

Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen. Je kunt kaarten bestellen op www.preproloog.nl of via 0900 – 9000 500. Tijdens de Preproloog kun je aan de kassa ook entreebewijzen kopen.

Foto: Dakarsport.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen