woensdag 24 april 2024

Kom langs bij de Motor.NL-stand op MOTORbeurs Utrecht

Motor.NL staat de komende 4 dagen met een stand op MOTORbeurs Utrecht. Onze stand bevindt zich in hal 7, de plek waar alle grote motorfabrikanten te vinden zijn. Je kunt ons dus zeker niet missen!

Wat kun je verwachten op onze stand? Allereerst hebben we een outletshop waar je allerlei Bigtwin merchandise kunt vinden. Van stoere shirts tot unieke accessoires voor zeer scherpe prijzen, we hebben voor ieder wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een onweerstaanbare beursaanbieding voor je in petto: 6 magazines voor slechts 10 euro! Je krijgt 3 magazines ter plekke mee, de overige 3 bij jou thuis worden bezorgd. Je hebt keuze uit MOTO73, Promotor en Bigtwin Custombike Magazine.

Mega MotorTreffen wordt RIDERS Festival en gaat naar twee dagen

RIDERS lounge met live muziek

Maar dat is nog niet alles! We willen onze leden en abonnees van MOTO73, Promotor, RIDERS, Bigtwin en Motormaatje graag ontmoeten om ideeën uit te wisselen of gewoon voor een leuk gesprek. Waar kunnen we dat beter doen dan in onze exclusieve RIDERS lounge op onze stand. Als lid/abonnee ben je van harte welkom om hier te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer. Om hier voor te zorgen is er iedere dag een optreden van Aaron Asbury. De muziek van Aaron Asbury is duidelijk geïnspireerd op Amerikaanse rock en countrymuziek. Het doet denken aan Bruce Springteen, Elvis Presley en Johnny Cash.

Kom dus gezellig langs bij onze stand op MOTORbeurs Utrecht. Tot ziens in hal 7!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen