woensdag 24 april 2024

Mega MotorTreffen wordt RIDERS Festival en gaat naar twee dagen

Het RIDERS Festival – voorheen bekend als het Mega MotorTreffen – is een uniek evenement dat volledig draait om de geweldige wereld van motoren. Dit jaar wordt het evenement leuker en beter dan ooit, door een aantal grote veranderingen die de beleving naar een nog hoger niveau tillen. Bestel hier je kaartjes.

Om te beginnen hebben we een nieuwe naam: RIDERS Festival. En een nieuwe datum: zaterdag 1 en zondag 2 juni op het vertrouwde Autotron Rosmalen. Twee dagen dus in plaats van één! Dompel jezelf een weekeinde lang onder in een wereld vol motoren, met de onweerstaanbare geur van benzine en olie. RIDERS Festival is dé plek waar motorliefhebbers én muziekliefhebbers – met of zonder motorrijbewijs – hun hart kunnen ophalen!

Koop nu je kaarten voor RIDERS Festival!

Bigtwin Bikeshow Outdoor

In samenwerking met Bigtwin Custombike Magazine brengen we de legendarische Bigtwin Bikeshow voor het eerst in de geschiedenis naar ‘buiten’ toe, met een speciale ‘Bigtwin Custom & Cruiser Area’, waar jouw eigen custombike of cruiser een prominente plek krijgt. Wie weet valt jouw motor zelfs op bij de redactie van Bigtwin en krijg je de kans om jouw bike terug te zien in een prachtige reportage! Op deze speciale area zullen verschillende activiteiten, standhouders en bouwers uit de customscene samenkomen. Met dezelfde, unieke sfeer die de Bigtwin Bikeshow al dertig jaar kenmerkt. Uiteraard blijft de traditionele Bigtwin Bikeshow & Expo in Expo Houten bestaan en vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november.

Live muziek

Laten we vooral niet vergeten dat een festival nooit compleet is zonder live muziek! Op ons hoofdpodium kun je beide dagen genieten van optredens van bekende tribute-bands, die waanzinnige rock & blues zullen spelen. We kunnen binnenkort al de eerste namen van deze bands bekendmaken. En geloof ons, ze zijn absoluut sensationeel! Dit wordt een onvergetelijke ervaring voor alle muziekliefhebbers, met of zonder motorrijbewijs.

FMX4ever Team

Alsof dat nog niet genoeg is, gaat het FMX4ever Team spectaculaire shows geven die zelden tot nooit in Nederland vertoond worden. Dit team heeft wereldwijde faam verworven met hun adembenemende stunts en heeft meerdere wereldkampioenschappen gewonnen. Het is een sensatie die je niet wilt missen!

Motor.NL Experience

Net als in voorgaande jaren kunnen we met trots verkondigen dat bijna alle grote motorfabrikanten, waaronder Ducati, Harley-Davidson en Kawasaki, al hebben bevestigd voor de proefritten in de ExpoDome tijdens de Motor.NL Experience. Dat betekent dat er honderden motoren klaar staan voor een eerste kennismaking in de prachtige omgeving van Autotron Rosmalen. Een unieke kans om jouw droommotor uit te testen! Daarnaast krijgt de RST SHOWARENA opnieuw een prominente plek op het festivalterrein. En dat is nog niet alles! We verwelkomen in het eerste weekeinde van juni niet alleen veel vertrouwde standhouders, zoals Motorkledingstore met geweldige aanbiedingen, maar ook veel nieuwe exposanten.

1 en 2 juni

RIDERS Festival wordt een tweedaags evenement en de locatie is – net als het Mega MotorTreffen – Autotron Rosmalen, waar we een frisse nieuwe inrichting creëren met een authentieke motorfestivalsfeer. Kortom, het RIDERS Festival belooft een onvergetelijk feest te worden voor alle liefhebbers van motoren en muziek. Zorg dat je erbij bent op 1 en 2 juni! En laat je onderdompelen in de opwinding, de inspiratie en de geweldige sfeer van dit unieke evenement.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Ik vond het vorig jaar erg geslaagd en ga zeker weer kijken en proefrijden.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen