zaterdag 20 april 2024

Kom naar GIVI op het Mega MotorTreffen

Ben je van plan met de motor op reis te gaan en ben je opzoek naar waterdichte tassen? Kijk dan eens naar de Ultimate-T collectie van Givi: waterdichte tassen die extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan.

GUT801: waterproof dry-roll bag 30ltr

GUT802: waterproof backpack 35ltr

GUT803: waterproof cargo bag 40ltr

GUT804: waterproof cargo bag 80ltr

Naast bovenstaande modellen biedt Givi een uitgebreide keuze aan waterproof en water resistant tassen, tanktassen, navigatie/smartphonehouders. Tijdens het Mega MotorTreffen op 18 en 19 mei helpen de mensen van Givi je graag met het maken van de juiste keuze. Givi is te vinden op de Travel & Adventure Campsite tijdens het Mega MotorTreffen.

Koffers:

Top- en zijkoffers: Op reis en voldoende opbergruimte nodig? bekijk dan de Trekker outback en Trekker Dolomiti serie. Hoogwaardige afwerking met oog voor detail en design.

Technical parts:

Van engine guard tot stand extensions: te veel om op te noemen, maar in highlights:

GS310: trekker lights

GS322 LED projectors

Je vindt alle producten op www.givi.it of bij één van de premium Givi stores www.givi-nederland.nl

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen