Kom ook naar de MOTORbeurs!

De winter houdt Nederland in z’n greep, maar het motorseizoen staat alweer op het punt van beginnen. Officieel begin: de MOTORbeurs Utrecht van 23 tot en met 26 februari. Wij zijn er natuurlijk. Kom jij ook?

De MOTORbeurs Utrecht behoeft nauwelijks nog introductie. Want iedere motorrijder weet dat eind februari in de Jaarbeurshallen het nieuwe motorseizoen van start gaat. Hier kun je de nieuwe 2012-modellen voor het eerst in het echt zien, hier kun je knappe occasions vergelijken én kopen, nieuwe accessoires uitzoeken of een prachtige motorreis boeken. Alles wat met motorrijden te maken heeft, is hier te vinden. En ook de koopjesjagers kunnen hier trouwens hun slag slaan, want lage prijzen horen bij de MOTORbeurs-traditie.

Kom ook eens langs bij MOTO73. Abonnee of niet, er is voor iedereen wat te halen. Of gewoon een kletspraatje maken met een van makers van het blad kan natuurlijk ook. En uiteraard hebben we het motorblok van een van onze duurtestmotoren weer gedemonteerd en uitgestald. Deze keer moest de KTM 990 SM-T eraan geloven, die sinds de vorige beurs bijna 50.000 km aflegde onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Bizar veel ervaring natuurlijk, en wat dat met het blok doet kun je met eigen ogen zien. En we hebben er ook nog een leuke prijsvraag aan verbonden, dus kom echt even bij ons langs. We staan in hal 8.

Verder is er genoeg te doen in het randprogramma. Zo kun je een proefles nemen als je nog nooit op een motor hebt gereden (neem dus vooral nieuwe rijders mee!) en zijn er trialdemonstraties van Alex van den Broek. En natuurlijk de ontknopingen van de Custom Bike Contest en de verkiezing van de Motorvrouw van het Jaar.

We zien je dus graag in Utrecht tussen 23 en 26 februari. Meer informatie over de kaartverkoop in het kader, en weet je wat, MOTO73 geeft ook nog eens tien setjes van twee kaarten weg. Zie de mail & win… En trouwens, kom op de motor, want dan parkeer je gratis én pal voor de hoofdingang. Tot dan!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?