maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTOR op MOTORbeurs

Absoluut hoogtepunt van deze vier geweldige dagen is natuurlijk onze eigen MOTOR-stand in de importeurshal 12. We stellen je onze nieuwe redactie-occasions voor; een BMW R1150GS en een z.g.a.n. Fireblade waar we ons ontzettend mee gaan vermaken. Tevens staan de oude en nieuwe hoofdprijs van de GP Droomteam Competitie wiel aan wiel te blinken.

Op zondag 26 februari om 13.00 uur strijden de twee winnaars in de GP-quiz om de 2011-hoofdprijs: de Honda CB1000R. Droom ook even weg bij onze Kawasaki Versys 1000, die we door middel van kaarten met unieke codes in MOTOR Magazine voor een jaar lang weggeven aan één van onze lezers, inclusief motor-outfit en TomTom-navigatiesysteem.

Word je abonnee tijdens de beurs, dan krijg je extra codekaarten en maak je een nog grotere kans. Ben je al abonnee, nemen je kansen op de Versys 1000 alleen maar toe want dan krijg je nog eens extra codekaarten. Die trouwe abonnees krijgen op de beurs trouwens nog een extraatje. Neem de thuisgestuurde bon mee en je kunt op onze stand de warme MOTOR-muts ophalen; nu al het fashion-statement van 2012!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen