MOTOR op MOTORbeurs

Absoluut hoogtepunt van deze vier geweldige dagen is natuurlijk onze eigen MOTOR-stand in de importeurshal 12. We stellen je onze nieuwe redactie-occasions voor; een BMW R1150GS en een z.g.a.n. Fireblade waar we ons ontzettend mee gaan vermaken. Tevens staan de oude en nieuwe hoofdprijs van de GP Droomteam Competitie wiel aan wiel te blinken.

Op zondag 26 februari om 13.00 uur strijden de twee winnaars in de GP-quiz om de 2011-hoofdprijs: de Honda CB1000R. Droom ook even weg bij onze Kawasaki Versys 1000, die we door middel van kaarten met unieke codes in MOTOR Magazine voor een jaar lang weggeven aan één van onze lezers, inclusief motor-outfit en TomTom-navigatiesysteem.

Word je abonnee tijdens de beurs, dan krijg je extra codekaarten en maak je een nog grotere kans. Ben je al abonnee, nemen je kansen op de Versys 1000 alleen maar toe want dan krijg je nog eens extra codekaarten. Die trouwe abonnees krijgen op de beurs trouwens nog een extraatje. Neem de thuisgestuurde bon mee en je kunt op onze stand de warme MOTOR-muts ophalen; nu al het fashion-statement van 2012!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?