UPDATE! Kom op 8 oktober naar de Wat Rij Jij? Ride In

UPDATE: we zitten vol! De inschrijving voor deze dag is daarom gestopt!

Op vrijdag 8 oktober houden we in Garage29 in Hilversum een Wat Rij Jij? Ride In. Wat Rij Jij? is een populair item op het YouTube-kanaal van Motor.NL. Tijdens deze dag kunnen motorrijders die een motor hebben gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro of een A2-motor bezitten langskomen bij Motor.NL om daar voor de camera te praten over hun eigen motor. Om er een ‘feestje’ van te maken mag je vrienden/familie meenemen!

Heb jij een motor gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro of ben jij in het bezit van een A2-motor? Kom dan langs! In de ochtend ontvangen we motorrijders die een motor hebben gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro, in de middag A2-motoren. Heb jij deze dag tijd? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Nadat je het formulier hebt ingevuld laten we je z.s.m. weten of je langs kunt komen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?