donderdag 28 maart 2024

UPDATE! Kom op 8 oktober naar de Wat Rij Jij? Ride In

UPDATE: we zitten vol! De inschrijving voor deze dag is daarom gestopt!

Op vrijdag 8 oktober houden we in Garage29 in Hilversum een Wat Rij Jij? Ride In. Wat Rij Jij? is een populair item op het YouTube-kanaal van Motor.NL. Tijdens deze dag kunnen motorrijders die een motor hebben gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro of een A2-motor bezitten langskomen bij Motor.NL om daar voor de camera te praten over hun eigen motor. Om er een ‘feestje’ van te maken mag je vrienden/familie meenemen!

Heb jij een motor gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro of ben jij in het bezit van een A2-motor? Kom dan langs! In de ochtend ontvangen we motorrijders die een motor hebben gekocht tussen de 3.000 en 6.000 euro, in de middag A2-motoren. Heb jij deze dag tijd? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Nadat je het formulier hebt ingevuld laten we je z.s.m. weten of je langs kunt komen!

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen