Kom op 24, 25 of 26 mei naar de Internationale Ducati Club Race op TT-circuit Assen

De Internationale Ducati Club Race, een evenement om naar toe te gaan! 24, 25 en 26 mei 2019 op het TT-circuit van Assen. Ducati rijders en andere motorliefhebbers zijn in mei in Assen om met hun Ducati het TT-circuit op te gaan.

Op zondag staan de hele dag races op het programma: 16 races in 18 klassen.

Naast alle actie op het circuit is er in de paddock ook veel te zien en te beleven voor toeschouwers. Er staan kraampjes, er worden demonstraties gegeven en je kunt gezellig een ijsje of biertje nuttigen in een van de kraampjes. Kortom, een Italiaanse familiedag op het TT-circuit die je niet mag missen!

Voor het volledige programma en entreekaarten met korting verwijzen we je naar ducaticlubrace.nl.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.