Koninginnerit verzet

De STIMON (STIchting MOtortoerisme Nederland) heeft in verband met de troonwisseling op 30 april de Koninginnerit verzet naar zaterdag 27 april. Op die zaterdag zijn motorrijders tussen 9.00 en 12.00 uur van harte welkom in restaurant Watergoor, Watergoorweg 44 te Nijkerk. Deelname kost 5 euro per motor. De routebeschrijving van de 180 kilometer lange rit is verkrijgbaar voor het Garmin GPS-systeem maar natuurlijk ook via een routeboekje. Kijk voor meer informatie op www.stimon.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.