Korting op losse nummers van je favoriete motorblad!

Pasen heeft nogal wat voordeeltjes; de motorzaken zijn open met leuke demo-tours en aanbiedingen, je hebt de maandag vrij en nu krijg je ook nog een toffe korting op losse nummers van MOTOR Magazine en MOTO73 via Tijdschriftnu.nl.

En wat je daar voor hoeft te doen? Enkel even de kortingscode VROLIJKPASEN in vullen bij het afrekenen. Je krijgt dan niet alleen 2,50 euro op je blad, maar ook nog eens gratis verzending. Als dat geen vrolijk Pasen meer wordt, weten wij het ook niet meer!

De code geldt per direct en tot middernacht op tweede Paasdag aanstaande, dus grijp je kans vlug.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.