zaterdag 15 juni 2024

KTM Adventure Rally 2023: 24 tot 28 juli in Noorwegen

KTM kondigt de 2023-editie van de Adventure Rally aan. Na het grote succes van de voorbije edities in Italië, Bosnië, Griekenland en Frankrijk, verhuist de rally voor volgend jaar naar het noorden, naar de spectaculaire gebieden van Noorwegen, om precies te zijn in Kvitfjell – een bekende locatie in de buurt van Lillehammer – van 24 tot 28 juli 2023.

Zoals altijd wordt het een evenement vol adrenaline en plezier, waarbij 150 avonturiers in gezelschap van medewerkers en officiële KTM-ambassadeurs de prachtige Noorse gebieden gaan ontdekken.

2023 KTM 1290 Super Adventure R heeft geen asfalt nodig om zich te vermaken

Het deelname voorziet dat 24 rijders in groepen van zes motoren rijden, elk begeleid door gespecialiseerde gidsen, terwijl de andere Orange Riders in ‘rallymodus’ de door de organisatoren verstrekte GPS-tracks kunnen volgen, onder het toeziend oog van de legendarische Chris Birch.

Aan het eind van elke dag komen alle deelnemers samen in het basiskamp om hun belevenissen te delen tijdens het diner, terwijl de KTM-medewerkers zorgen voor de organisatie van de talrijke nevenactiviteiten die aan het evenement verbonden zijn.

De inschrijving voor de KTM ADVENTURE RALLY 2023 wordt op 28 februari geopend op de speciale website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen