KTM FAN-PAKKET 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

MotoGP. Het summum van motorracerij op asfalt. De snelheid. Het geluid. De emotie. Racen met exotische, puur voor dit doel ontwikkelde motoren, met de meest geavanceerde techniek en de ultieme precisieonderdelen – de grootste uitdaging die KTM tot nu toe is aangegaan.

Met de RC16 bewijst de Oostenrijkse fabriek dat het gaat om meer dan alleen maar meedoen: de progressie die in dit eerste jaar met de V4-machine is geboekt, heeft KTM al tot een vaste kandidaat voor de top-10 gemaakt. De fabriek werkt keihard door aan de enorme uitdaging om ook hier de top te bereiken, in de kenmerkende en bewezen ‘Ready to Race’-stijl.

Dit is nog niet alles. KTM heeft zich serieus toegelegd op de Grand Prix-racerij en in 2017 werd het Oostenrijkse merk de enige fabrikant met officiële deelname in alledrie de GP-klassen. De overwinningen en wereldtitels in de Moto3 zijn nu aangevuld met een Moto2-project, waarbij na meerdere podiums dit jaar in de recente Australische GP op Phillip Island de eerste overwinning een feit was – en meteen een indrukwekkende 1-2 werd gescoord.

Met een KTM FAN-PAKKET kun je dit ultieme spektakel van snelheid, magistrale rijkunst en motorexotica nog intenser beleven, waarbij je laat zien dat je bloed oranje door je aderen stroomt en je je favoriete rijders in stijl kunt aanmoedigen. Het KTM Fan-pakket omvat behalve de tickets voor de race de volgende exclusieve voordelen:

  • Toegang tot de KTM Fan Tribune
  • KTM T-Shirt
  • KTM Cap
  • KTM keycord
  • KTM oordopjes

Het KTM Fan-pakket is te bestellen via de KTM dealer voor de MotoGP races in Italië, Nederland, Duitsland en Oostenrijk. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?