Nieuwe reisplannen voor 2018… Turkije en Iran | Lofoten, Noordkaap en Rusland…

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

We genieten nog steeds, maar komen ook graag weer terug. Want alleen als je terug komt kan je weer op weg gaan… Naar Turkije en Iran bijvoorbeeld of naar de Noordkaap en Rusland… 

> 17 December 2017 – Informatiebijeenkomst in het Ride-on! Travel Center

11.00 uur: – Lofoten/Noordkaap/Moermansk/St. Petersburg reis

13.30 uur: – Turkije / Iran Reis

Graag je komst melden door op deze mail te antwoorden, dan hebben we genoeg stoelen, materiaal en koffie. info@ride-onmotortours.com

 

> Ontdek Perzie, Turkije en Iran – 12 maart t/m 21 april 2018 > Lees meer hier

Perzië is een bakermat van de beschaving  waar ooit de eerste koninkrijken ontstonden.
Reis mee naar Istanbul en rij daarna door het binnenland verder naar het prachtige Cappadocië en langs het Ishak Pasha paleis en Mount Ararat nabij Dogubayazit naar Iran. 

Hier zal je versteld staan van de schoonheid en rijkdom van plaatsen als Esfahan, Yazd, en Shiraz. En zeker net zo bijzonder is het om Persepolis en de graftombes bij Naqsh-e-Rustam te bezoeken. Het zijn allemaal legendarische plekken en gebieden, die ooit tot Mesopothamie en Babylonie behoorden.

 

> Lofoten, Noordkaap, Moermansk en Sint Petersburg – 22 Juni t/m 16 Juli 2018

Een keizersrit met vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, langs fjorden, toendra’s, door prachtige landschappen naar de Noordkaap en daar vandaan via het rauwe Moermansk en het pittoreske Kizhi Pogost (Unesco) naar een van de mooiste steden van Europa, St. Petersburg. 

Met als toegift bezoeken aan enkele rijke Hanzesteden in de Baltische Landen zoals Tallinn, Riga en Kaunas en maken een heerlijke rit door Noord Polen.. > Lees meer hier

 

Van ALASKA naar VUURLAND… Nog een paar dagen te gaan:

Ride-on MotorTours is onderweg van Alaska naar Vuurland, 30.000 km door de meest uiteen-lopende soorten landschappen, door heel veel natuur in alle klimaatzones. En van Panama naar Colombia gaan ze met de motoren op een zeilboot…

Op Facebook schrijven we onze blog: https://www.facebook.com/rideonmt/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?