KTM nieuws gelekt

Op de onduidelijke foto boven dit bericht wordt de nieuwe modellenreeks voor de komende drie jaar van KTM getoond.

De afbeelding verschaft informatie over de nieuwe Super Duke R1290 voor 2013. Dit betekent dat er een nieuw motorblok komt, of dat het huidige V-twin blok opgevoerd zal worden. In 2014 zal ditzelfde blok ook onder het Adventure model komen. Verder ziet het ernaar uit dat KTM bezig is met de productie van twee elektrische motoren, de EXC en SX.

We verwachten dat er meer informatie komt tijdens de EICMA in Milaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?