Ruff Ryders in Amsterdam

Op 5, 6 en 7 augustus vindt de zesde editie van het evenement Amsterdam Take Over plaats. Op de eerste dag is er een mega poolparty en op de laatste dag kun je lekker feesten op straat. Maar het gaafste gebeurt op 6 augustus. Dan kun je genieten van o.a. diverse streetfighters, een bikini-bike-wash en een rit door Amsterdam met een waanzinnig grote groep motorrijders. Dat kun je niet missen!

Om je alvast een beetje in de sfeer te krijgen, hebben we onderstaand filmpje online gezet. Geniet ervan!

Meer info vind je op www.ruffryderseurope.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.