vrijdag 19 juli 2024

KTM viert 1290 Super Duke met exclusieve Final Edition

KTM viert de 1290 Super Duke-modellen met een exclusieve Final Edition. Deze modellen, ook wel bekend als ‘The Beast’, staan bekend om hun prestaties en dynamiek. De Final Edition is een gelimiteerde uitvoering die het succes van de 1290 Super Duke als een van de bestverkochte modellen van KTM markeert. Met deze speciale editie eert KTM de kracht en het karakter van ‘The Beast’ en biedt het liefhebbers de mogelijkheid om deel uit te maken van deze bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van KTM.

De prijs voor de 1290 Super Duke R is €22.100, terwijl de 1290 Super Duke R EVO verkrijgbaar is voor €23.500 (met een korting van €3.000). Beide modellen worden geleverd met het Final Edition Package, ter waarde van €3.000, dat bestaat uit premium upgrades en PowerParts zoals een Akrapovič Slip-on uitlaatsysteem, het geavanceerde Tech Pack, een korte kentekenplaathouder en een uitgebreide garantie van 2+2 jaar. Daarnaast hebben deze modellen ook exclusieve Final Edition Styling voor een unieke uitstraling en wordt er een oorkonde van authenticiteit meegeleverd.

Als extraatje ontvangen klanten ook nog eens VIP WP Suspension Experience bij KTM Nederland op locatie. Tijdens deze clinic worden klanten begeleid door WP-experts om de vering van hun eigen Final Edition 1290 Super Duke optimaal af te stellen.

De 1290 Super Duke R (EVO) Final Edition is verkrijgbaar bij officiële KTM-dealers vanaf 16 februari 2024. Voor meer informatie en details over de aanschaf van dit exclusieve model kun je contact opnemen met jouw KTM-dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen