zondag 24 september 2023

Kunstenaar maakt van karton motor uit Zelda videogame na

Het is vijf jaar geleden dat de videogame Zelda: Breath of the Wild werd gereleased. Als het laatste deel in het uitgestrekte Zelda-universum blies de Nintendo Switch/Wii U-release de game nieuw leven in. Het spel werd bekroond met Game of the Year Awards en verkocht meer dan 28 miljoen exemplaren.

James Bond 007 Triumph Scrambler 1200 te koop als NFT

Helaas voor de fans heeft Nintendo onlangs het langverwachte vervolg op Breath of the Wild verschoven van 2022 naar de lente van 2023. Veel Zelda-spelers zullen deze tijd vullen met het spelen van uitbreidingspakketten van het spel. In één van deze uitbreidingspakketten kan er een uiterst zeldzame Master Cycle Zero-item worden verdiend waarop hoofdrolspeler Link zich kan verplaatsen.

Voor Zelda-fan, YouTube’s Crafty Transformer (Tsukuru), was een digitale versie van de Master Cycle niet genoeg. Dus maakte de kunstenaar zijn eigen ijzeren ros van karton.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image