13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kunstenaar maakt van karton motor uit Zelda videogame na

Het is vijf jaar geleden dat de videogame Zelda: Breath of the Wild werd gereleased. Als het laatste deel in het uitgestrekte Zelda-universum blies de Nintendo Switch/Wii U-release de game nieuw leven in. Het spel werd bekroond met Game of the Year Awards en verkocht meer dan 28 miljoen exemplaren.

James Bond 007 Triumph Scrambler 1200 te koop als NFT

Helaas voor de fans heeft Nintendo onlangs het langverwachte vervolg op Breath of the Wild verschoven van 2022 naar de lente van 2023. Veel Zelda-spelers zullen deze tijd vullen met het spelen van uitbreidingspakketten van het spel. In één van deze uitbreidingspakketten kan er een uiterst zeldzame Master Cycle Zero-item worden verdiend waarop hoofdrolspeler Link zich kan verplaatsen.

Voor Zelda-fan, YouTube’s Crafty Transformer (Tsukuru), was een digitale versie van de Master Cycle niet genoeg. Dus maakte de kunstenaar zijn eigen ijzeren ros van karton.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen