zaterdag 24 februari 2024

James Bond 007 Triumph Scrambler 1200 te koop als NFT

De Triumph Scrambler 1200 uit de nieuwste James Bond-film, No Time to Die, is nu verkrijgbaar als limited edition NFT.

De makers van de laatste film, de laatste met Daniel Craig als 007, en Triumph hebben hun krachten gebundeld voor dit project, dat waarschijnlijk de eerste keer is dat een Triumph motorfiets officieel beschikbaar wordt gesteld op de NFT-markt.

Triumph introduceert 2020 Scrambler 1200 Bond Edition

Via de VeVe digital collecting-app zullen 9007 digitale 007 Scramblers beschikbaar worden gesteld, die elk 165 ‘Gems’ kosten – wat neerkomt op ongeveer 87 dollar! Daarvoor krijg je een 1:1 schaal geanimeerde 3D digitale replica van de motor uit de film, compleet met geluidsbestanden uit de film.

In de maanden voorafgaand aan de opnames heeft het Triumph-team nauw samengewerkt met Lee Morrison en zijn stuntteam om verschillende speciale motoren voor de film te configureren. Eén daarvan is de hoofdattractie in het Triumph Factory Visitor Experience in Hinckley.

Wat is eigenlijk de James Bond 007 Triumph Scrambler NFT?

We hebben de VeVe-app gedownload om te kijken wat er allemaal te zien is en voor zover we kunnen zien, krijg je voor je 87 dollar in feite een 360-graden 3D-model van de motorfiets waarmee je omheen kunt draaien, je kunt eronder kijken en je kunt in- en uitzoomen. We zochten tevergeefs naar de audio.

* een niet-inwisselbaar en onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. In dit certificaat staat een link naar een digitaal object, zoals een meme, digitaal kunstwerk of een tweet. Maar als eigenaar van een NFT bezit je niet het object of de auteursrechten daarvan.

Bron: visordown

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen